'In de beginfase hielden beide ploegen elkaar in evenwicht', zegt een tevreden Lentezon-coach Maarten De Voeght.  'Het spel ging goed over en weer, zonder echte uitgespeelde kansen. Op het halfuur kwam Lentezon goed weg. Na een misser in de defensie, kwam Volant (Putte SK) oog in oog met doelman Snoeys.

De Lentezonse goalie pareerde het schot met een beenveeg. De rebound viel echter voor de voeten van Meuwis, die staalhard uithaalde. Snoeys kon opnieuw redding brengen.

Putte SK kreeg het deksel op de neus op de tegenaanval. Op het halfuur zette Dierckx na een individuele actie de bal voor doel. Jasper Cools was goed gevolgd en knikte de 0-1 voorbij Pedrag Ristovic.

Lentezon duwde het gaspedaal verder in en Jasper Cools tekende 4 minuten later al voor de 0-2, ditmaal op aangeven van Bodart. Op slag van rust diepte Belmans de voorsprong nog verder uit (0-3).

In de tweede helft nam Putte SK nog risico's met het oog op de aansluitingstreffer. De defensie van Lentezon gaf echter geen krimp. Op de tegenaanval rondde Belmans nog een mooie individuele actie van Jasper Cools af om de eindstand op het bord te zetten (0-4).' Maarten De Voeght/ Nnieuws.